Pentru a preveni producerea unor incidente, inspectorii Primăriei Mioveni și reprezentanții Poliției Locale vor face în următoarea perioadă controale la imobilele din oraș pentru a verifica starea de degradare a acoperișurilor din țiglă. De asemenea, vor fi verificate și structurile din cărămidă ornamentală de pe fațade.

Potrivit legii, proprietarii sunt obligați să ia măsuri pentru consolidarea și modernizarea imobilului/blocului (condominiului) și pentru reabilitarea structural-arhitecturală.

Pe de altă parte, asociațiile de proprietari sunt obligate să dețină documentele și avizele care au stat la baza efectuării lucrărilor de acoperire a terasamentelor blocurilor sau a altor intervenții care s-au realizat la imobilul respectiv.

„În situația în care elemente ale acoperișului sau ale arhitecturii imobilului se desprind și provoacă daune materiale sau accidentarea unor persoane, vina cade asupra proprietarilor imobilului (asociație de proprietari sau persoane fizice), nu asupra autorităților publice”, avertizează Primăria Mioveni.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *