O nouă fabrică va fi deschisă în județul Argeș. Fabrica va produce componente auto și va avea în jur de 650 de angajați.

Grupul Gestamp (Spania), prin subsidiara sa din Turcia (Beyçelik Gestamp), își extinde producția în țara noastră și va deschide o a doua fabrică în comuna argeșeană Dârmănești (satul Piscani). Viitoarea nouă unitate de producție va fi construită în apropierea actualei fabrici Gestamp din Dârmănești și va deveni funcțională în toamna acestui an.

Cunoscutul producător internațional de componente auto urmează să facă angajări pentru viitoarea sa fabrică din Dârmănești. Vor fi disponibile în jur de 650 de locuri de muncă. Producătorul își va anunța în următoarea perioadă oferta de angajare.

Gestamp, companie spaniolă cu activitate internațională specializată în designul, dezvoltarea și fabricarea de componente pentru industria de automobile, a intrat pe piața românească în anul 2017. La momentul respectiv, Gestamp a cumpărat, prin subsidiara sa din Turcia (Beyçelik Gestamp), fabrica MPO România din Dârmănești, al cărei principal client era grupul Renault-Nissan, prin intermediul Dacia.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *