Update, 29 februarie 2024, ora 15:30

Proiectul a fost aprobat, cu puțin timp în urmă, de Consiliul Local Pitești.

Update, 23 februarie 2024, ora 12:55 

În ședința sa de joi, 29 februarie 2024, Consiliul Local Pitești va dezbate și va vota proiectul de hotărâre pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism în vederea construirii acestui imobil.

Update, 27 decembrie 2023, ora 20:40

Proiectul imobiliar a primit aviz favorabil și de la arhitectul-șef al Piteștiului, Andrada Toader-Pasti-Dinu.

Știrea inițială, 25 decembrie 2023, ora 13:00

S.C. Prima Residence Cubic S.R.L. (din Ștefănești, Argeș) va construi o clădire de locuințe plurifamiliale, cu regim de înălțime P+2E, pe strada Calea Craiovei din Pitești.

Clădirea, care va avea un spațiu de servicii la parter și 11 apartamente la etajele 1 și 2, va fi ridicată pe un teren de 885 de mp de pe Calea Craiovei, nr. 190, în zona benzinăriei Lukoil.

Conform proiectului, vor fi amenajate 14 locuri de parcare, un loc de joacă pe o suprafață de 30 de mp și spații verzi pe 141 de mp (pe cel puțin 16% din totalul parcelei). Accesul auto și pietonal se va face din Calea Craiovei.

În ședința sa din această lună, ultima din anul 2023, Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (C.T.A.T.U.) a municipalității Pitești a dat aviz favorabil Planului de Urbanism Zonal (PUZ) pentru construirea clădirii. 6 membri ai Comsiei au votat „pentru”, doar unul a fost „împotrivă” și a existat și o abținere.

După punerea lui în dezbatere publică, potrivit procedurilor, noul proiect imobiliar va fi supus dezbaterii și votului în Consiliul Local Pitești. (Foto: descriptiv. Sursa: proiectari.md)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *