Ca o noutate pentru ediția din acest an, municipalitatea piteșteană vrea să îi implice pe specialiști în organizarea Simfoniei Lalelelor 2023.

„Ne dorim să transformăm această manifestare într-o adevărată simfonie a florilor, prin crearea unor aranjamente spectaculoase și inedite, care să încânte și să surprindă toți vizitatorii Parcului Lunca Argeșului și ai centrului Piteștiului”, transmite Primăria.

În acest sens, Primăria îi invită pe floriștii piteșteni să se implice într-un parteneriat cu municipalitatea, pentru a dezvolta acest nou concept și pentru a se asigura că mesajul ajunge la toți profesioniștii din domeniu.

„Facem apel către toți cei care dețin studii de specialitate și au dorința de a se implica în acest concept comunitar să transmită, până în data de 27 martie 2023, prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, proiectul care exprimă viziunea lor referitoare la amenajarea zonelor propuse ca nuclee ale Simfoniei, prin frumusețea și originalitatea aranjamentelor florale: Piața Primăriei, platoul de la intrarea în Parcul Lunca Argeșului și pavilionul expozițional care va fi organizat tot în parc, într-un spațiu dedicat”, comunică Primăria Pitești.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Un comentariu

 1. Cecilia Paul-Bădescu

  19-03-2023, 18:51 la 18:51

  Dețin multe bibelouri vechi foarte interesante și f.bine întreținute .
  Dacă vreun colecționar este interesat,rog să mă contacteze.
  Pot fi folosite ,în cadrul unui aramjament special , chiar și la Simfonia Lalelelor.

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *