Update, 18 decembrie 2023, ora 14:55 

Astăzi, 18 decembrie 2023, a avut loc recepția lucrărilor la noul centru de afaceri din Pitești, de pe bulevardul Frații Golești, nr. 6. Clădirea, care are subsol, parter și două etaje, este dotată cu un sistem de 16 panouri solare.

Față de valoarea inițială, valoarea finală a lucrărilor, făcute cu bani europeni, a crescut la peste 16.640.000 de lei (aproape 3.350.000 de euro), conform Primăriei Pitești. Perioada de garanție a lucrărilor este de 60 de luni.

Update, 15 decembrie 2023, ora 11:45

Lucrările la noul centru de afaceri Pitești Business Hub-Prosant au fost finalizate. Recepția va avea loc luni, 18 decembrie 2023, de la ora 10:00.

Știrea inițială, 4 noiembrie 2022, ora 09:50

Pe bulevardul Frații Golești este amenajat un nou centru de afaceri, Pitești Business Hub-Prosant. Viitorul centru va fi destinat unui număr de 16 firme din categoria IMM-urilor, care vor desfășura aici activități de cercetare-dezvoltare.

Firmele respective vor primi sprijin până la dezvoltare sau maturitate:

-instruire specializată;

-găzduire fizică în incubator (acces la spații de producție/servicii echipate, la facilități, utilități);

-servicii administrative (recepție, secretariat, securitate, comunicare, curățenie, bufet);

-servicii de contabilitate, juridice şi financiare;

-servicii de marketing și mentorat, coaching direct;

-servicii suport de afaceri şi capital;

-networking (de exemplu: cu alți antreprenori și clienți).

Selecția primelor 16 IMM-uri care vor fi găzduite în centrul de afaceri de pe bulevardul Frații Golești din Pitești va fi făcută începând din luna februarie a anului viitor.

Clădirea existentă, de 757 de mp, este a municipalității și se află în lucrări de reabilitare și reamenajare, lucrări care vor fi gata în anul 2023, potrivit Primăriei.

Valoarea contractului se ridică la aproape 10.870.000 de lei, inclusiv TVA, bani europeni.

Executantul lucrărilor este asocierea S.C. Valah Construct Grup S.R.L. (lider) – S.C. Tehno Fluid Solutions S.R.L. (asociat 2) – S.C. Advanced Structural Design S.R.L. (asociat 3), subcontractanți fiind S.C. Argedava Construct S.R.L., S.C. Total Electroconstruct VG S.R.L. și S.C. Elmas S.R.L.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *