Primăria Pitești a scos din nou la licitație (în Sistemul Electronic de Achiziții Publice) atribuirea contractului pentru „modernizarea infrastructurii de transport public local de călători și creșterea activității transportului nemotorizat”.

Contractul are o valoare estimată la peste 26.000.000 de lei și este împărțit în trei loturi:

-modernizarea a 99 de stații de autobuz Publitrans (contract în valoare de peste 17.200.000 de lei fără TVA și cu o durată de 21 de luni);

-realizarea de piste pentru bicicliști de-a lungul râului Argeș (contract în valoare de peste 8.100.000 de lei fără TVA și cu o durată de 12 luni) ;

-introducerea a 3 noi linii de autobuz Publitrans (cu 6 noi stații); cele 3 noi viitoare linii de autobuz vor fi, potrivit municipalității, Trivale – Calea Depozitelor; Războieni – Exercițiu – Craiovei – Calea Depozitelor; Războieni – Gară – bulevardul I.C. Brătianu – Calea București – Calea Depozitelor (contract în valoare de aproape 660.000 de lei fără TVA și cu o durată de 18 luni).

Termenul pentru depunerea ofertelor de către firmele interesate este 2 decembrie 2021.

Sunt deja câțiva ani de când Primăria a anunțat acest proiect (finanțat cu bani europeni), fără ca proiectul să fi fost materializat până acum. Precedenta licitație, organizată în vara acestui an, a eșuat. Municipalitatea nu a oferit detalii despre licitația eșuată.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *