Noua Sală a Sporturilor din Mioveni va găzdui primul meci internațional la doar câteva zile de la inaugurarea acesteia.

Pe 6 octombrie, de la ora 18:30, naționala feminină de handbal a României va întâlni în Mioveni naționala Insulelor Feroe. Partida contează pentru Grupa a II-a a preliminariilor Campionatului European de Handbal – EHF EURO 2022.

Cu această ocazie, președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a susținut astăzi o conferință de presă la Sala Sporturilor din Mioveni, alături de primarul orașului, Ion Georgescu (foto). ”Vreau să mulțumesc comunității din Mioveni. Bravo lor că au știut să-și aleagă un edil care construiește, nu doar vorbește!”, a declarat Alexandru Dedu. „La Mioveni scriem istorie în sportul argeșean și cel național”, spune primarul Georgescu.

Prețul unui bilet de intrare la meciul din 6 octombrie este de 20 de lei. Biletele vor fi puse în vânzare de Federația Română de Handbal în perioada următoare.

Mai precizăm că pentru acest joc echipa națională se va reuni în Mioveni pe 2 octombrie, acolo unde va rămâne în cantonament până pe 9 octombrie. Din Mioveni, handbalistele noastre vor pleca spre Austria, pentru următoarea partidă din grupă, cu țara gazdă.

Este de remarcat că Federația Română de Handbal a ales Mioveniul pentru jocul din 6 octombrie, opțiune făcută atât pentru că noua Sală a Sporturilor oferă toate condițiile necesare pentru un astfel de meci internațional, cât și pentru popularizarea în țară a handbalului de înaltă performanță.

Sala Sporturilor din Mioveni are o capacitate de 2.200 de locuri și poate găzdui competiţii naţionale şi internaţionale (aici subiectul pe larg).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *