USR va ataca la Curtea Constituțională (CCR) pachetul de măsuri fiscale propuse de Guvernul Ciolacu. Legea este abuzivă, anti-economică și neconstituțională, spune senatorul Narcis Mircescu, președinte al USR Argeș.

„USR va împiedica mărirea taxelor de la 1 octombrie. Vom ataca la CCR legea lui Ciolacu.

USR va face toate demersurile pe care le are la îndemână din opoziție pentru ca cetățenii români să nu plătească de luna viitoare bani mai mulți unui guvern incapabil să ofere servicii publice de calitate și care, prin rețele de furt, scurge banii publici în buzunarele unor combinatori politici.

Avocatul Poporului tace mâlc cu privire la abuzurile pe care le fac PSD și PNL, drept pentru care USR va ataca la CCR legile și OUG lui Ciolacu, astfel încât pachetul de măsuri să nu se aplice de la 1 octombrie. Responsabilitatea și predictibilitatea nu mai sunt luate în calcul de PSD și PNL”, afirmă senatorul USR de Argeș Narcis Mircescu.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

 

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *