PSD ține județul Argeș în subdezvoltare prin corupție și clientelism, acuză deputatul USR Ionuț Moșteanu. Cazurile de corupție instrumentate de DNA pe numele primarului (acum suspendat) al Mioveniului Ion Georgescu și, respectiv, al vicepreședintelui Consiliului Județean Marius Nicolaescu sunt cele mai recente probe în acest sens.

„Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș este urmărit penal pentru abuz în serviciu și corupție într-un dosar privind locuințele destinate persoanelor vulnerabile. Prejudiciul este de 3.550.000 de lei.

Primarul PSD din Mioveni a fost trimis în judecată după ce a luat șpagă. Recent, DNA i-a pus sechestru pe vila cu cramă în valoare de 300.000 de euro. Aflăm și de obiceiurile lui de a face cumpărături în magazinele luxoase. De unde a avut bani? Din salariul de primar? Nu i-ar fi ajuns banii adunați din salariu nici pentru gardul de la casă!

Corupția PSD din Argeș s-a extins în toate instituțiile. Au acaparat instituție cu instituție. Conduc primării, cum e și în Pitești, dau contracte cu dedicație, își aduc pilele în funcții publice. Țin un întreg județ în subdezvoltare!

În 2024 trebuie să dislocăm toate aceste clanuri PSD-iste cuplate la banii argeșenilor! Putem face asta, împreună, doar prin vot. Începem cu alegerile europarlamentare!”, afirmă deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *