Update, ora 20:25

ISU Argeș: „În incendiu a fost distrusă în totalitate o anexă gospodărească (bucătărie de vară), de aproximativ 30 de mp.

Din păcate, pompierii au găsit sub dărâmăturile anexei trupul unei femei în vârstă de 82 de ani.

Un bărbat a fost preluat și transportat la spital de paramedici, cu arsuri la mâini și față, pe aproximativ 10% din suprafața corpului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: jarul sau scântei căzute din sistemul de încălzire (n.r. – sobă pe lemne)”.

Update, ora 20:20

Poliția Argeș: „În seara zilei de 29 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu într-o gospodărie din Budeasa.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma intervenției pentru stingerea incendiului efectuată de pompierii argeșeni, în imobil a fost descoperit trupul neînsuflețit al unei femei de 82 de ani.

De asemenea, un bărbat de 52 de ani, fiul femeii, a suferit arsuri pe față și mâini în încercarea de a stinge incendiul.

În cauză va fi întocmit dosar penal pentru distrugere și ucidere din culpă, conform articolelor 255 și 192 din Codul Penal, urmând să fie efectuată autopsia medico-legală pentru stabilirea cauzei decesului.

De asemenea, cercetările vor fi preluate de polițistii Biroului Investigații Criminale Pitești, care vor continua verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”

Update, ora 20:10

Din păcate, proprietara, în vârstă de 82 de ani, imobilizată la pat, a fost găsită decedată.

Update, ora 19:15

Este posibil ca o persoană să fi fost surprinsă de incendiu în interior.

Știrea inițială, ora 18:55

Un incendiu a izbucnit în această seară într-o gospodărie din comuna Budeasa, de lângă Pitești. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, flăcările au afectat o casă și o anexă (o bucătărie de vară).

Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim-ajutor calificat. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *