Consilierul local PNL Mihai Coteț spune despre primarul Piteștiului, Cristian Gentea (PSD), că vrea control absolut și îl acuză că a fost părtaș la „mult gunoi” în timpul catastrofalei administrații Ionică. Mihai Coteț reacționează după ce a fost criticat de primar.

„Mi se impută că îmi permit să dau comunicate în numele grupului de consilieri PNL – USR PLUS. Nici nu știu dacă să râd sau să plâng. S-a supărat primarul Gentea că nu dă el comunicate din partea grupului PNL – USR PLUS? Îi cunoaștem cu toții setea de control absolut, dar îl rugăm, cu respect, să și-o exercite în propria bătătură, dacă oamenii permit genul acesta de abuz. În Grupul consilierilor PNL – USR PLUS ne consultăm pe marginea proiectelor de hotărâre și a punctelor de vedere. Poate nu mereu suntem 100% de acord, e firesc să fie așa, dar după ce majoritatea ia o decizie, le-o comunicăm cu prioritate, când sunt chestiuni delicate, oamenilor pe care îi reprezentăm. Cu ei ne consultăm, pentru că deciziile pe care le luăm implică banii lor, nu banii din bancă ai primarului”, scrie Mihai Coteț pe pagina sa de socializare.

„Mai spune primarul că fac administrație pe Facebook, deranjat fiind, probabil, că, atunci când situația o impune, le comunic cetățenilor gunoiul pe care încearcă să-l ascundă sub preș. Credeți-mă, e mult gunoi la care primarul Gentea a fost părtaș în calitate de fost lider al consilierilor PSD, de președinte de partid al fostului primar Cornel Ionică, de membru sau președinte în organismele de conducere ale instituțiilor din subordinea Primăriei Pitești! Și astăzi plătim mizeriile făcute de administrația PSD și constatăm, cu amărăciune, cum noi mizerii apar, zi de zi, la suprafață.

Eu nu sunt copilul de mingi pe care primarul să-l mângâie pe cap și să-l laude… good boy. Speram să se fi obișnuit cu ideea și să nu mă mai certe public pentru că nu accept să fiu părtaș la doselile și învârtelile lor”, transmite consilierul local liberal.

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *