La Centrul Medical Doctor Luca Medicover din Pitești beneficiezi de o gamă completă de servicii medicale, de pachete atent gândite pentru tine și de o echipă de medici profesioniști, cu experiență, pregătiți să te ajute de fiecare dată. O parte din echipa medicală este din București și Craiova. Te poți programa chiar acum pentru o consultație sau pentru o a doua opinie medicală.

Cardiologie, hematologie, endocrinologie, ginecologie și chirurgie generală sunt doar câteva dintre specialitățile medicale cel mai des solicitate la Centrul Medical Doctor Luca. De altfel, aceste specialități beneficiază de expertiza unor doctori din București și Craiova, pentru a le oferi o experiență medicală completă pacienților care ajung în clinică.

Peste 20 de specialități medicale într-o singură clinică 

Pentru a eficientiza timpul investit de pacienți în sănătatea lor, la Centrul Medical Doctor Luca există peste 20 de specialități medicale și servicii medicale complete, astfel încât pacientul să nu se deplaseze în diferite locații pentru a beneficia de un diagnostic exact sau de un plan de tratament corespunzător.

Acest aspect devine cu atât mai important în cazul afecțiunilor care au nevoie de consultații multidisciplinare.

Peste 50 de medici cu experiență

La Centrul Medical Doctor Luca Medicover beneficiezi de expertiza a peste 50 de medici, atât din Pitești, cât și din București și Craiova, cu experiențe relevante în diagnosticare și tratament.

Printre specialitățile existente în cadrul clinicii se numără cardiologie, hematologie, endocrinologie, ginecologie, chirurgie generală, alergologie și medicină internă.

Dintre medicii de la București care oferă consultații la „Doctor Luca” îi enumerăm pe Bogdan Șerban, medic primar chirurgie generală, Adriana Dumitrescu, medic specialist endocrinologie, și Bianca Socol, medic specialist pneumologie.

Pachete speciale, atent gândite pentru pacienți

Pentru că a-ți menține starea de sănătate este cel mai important lucru, la Centrul Medical Doctor Luca poți achiziționa pachete de prevenție, care includ servicii și analize medicale de bază, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Două dintre aceste pachete sunt Man Check și Woman check. Pachetele conțin analize uzuale, care te ajută să previi diferite afecțiuni:

-hemogramă completă;

-glucoză serică;

-alaninaminotransferază;

-creatină serică;

-uree serică;

-fibrinogen;

-profil lipidic;

-PSA (antigen specific prostatic) și TSH (hormon de stimulare tiroidiană).

Alte pachete disponibile sunt la specialitatea ginecologie, care conțin servicii medicale de bază pentru prevenția afecțiunilor ginecologice specifice. Pentru a afla mai multe informații despre aceste pachete puteți apela numărul de telefon 0248.222.282.

Centrul Medical Doctor Luca le oferă pacienților un mediu modern de îngrijire a sănătății, la standarde internaționale. Ambianța deosebită, dotările și practicile moderne, personalul calificat și dedicat, lucrul în echipă și concentrarea pe pacient sunt atuurile serviciilor pe care le oferă clinica.

Serviciile de laborator oferite în cadrul centrului sunt în continuare disponibile la nivel local și coordonate de Synevo România, cea mai mare și performantă rețea de laboratoare din țara noastră, parte a Medicover.

Echipa de medici de la Centrul Medical Doctor Luca Medicover din Pitești și programări pentru consultații, AICI.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *