Clinica „Doctor Luca” din Pitești își mărește echipa medicală prin cooptarea doctoriței Ioana-Isabelle Bulf, specialist în pediatrie. Dr. Bulf va începe consultațiile în această lună, pe 15 martie.

Dr. Ioana-Isabelle Bulf are o vastă experiență profesională și cunoștințe acumulate la prestigiosul Spital Clinic de Urgență pentru copii „Grigore Alexandrescu” din București. Această experiență îi permite să abordeze cu empatie nevoile medicale ale copiilor, oferind suportul necesar pentru a le reda micilor pacienți starea de sănătate.

Formarea sa profesională o recomandă ca fiind un medic de încredere, pregătit să facă față diverselor situații întâlnite în practica pediatrică.

Dr. Ioana-Isabelle Bulf pune un accent deosebit pe importanța comunicării deschise și eficiente cu pacienții și familiile acestora, considerând-o esențială în stabilirea unui plan de îngrijire optim și personalizat.

Prin integrarea în echipa Centrului Medical Medicover Pitești-Doctor Luca, ea își propune să contribuie la crearea unui mediu cald și primitor pentru toți pacienții săi, asigurându-se că fiecare copil primește atenția și îngrijirea de care are nevoie pentru a crește sănătos și fericit.

Originară din Pitești, dr. Ioana-Isabelle Bulf revine în localitatea sa natală pentru a-și pune experiența și cunoștințele dobândite la București în sprijinul micilor pacienți de aici.

Când să ajungi cu micul pacient la un consult medical pediatric

Programarea unei vizite la pediatru este esențială pentru monitorizarea și menținerea sănătății copilului tău. Există mai multe situații când este recomandat să ajungi la un consult medical pediatric:

Vizite de rutină și controale periodice

Acestea sunt esențiale pentru monitorizarea creșterii și dezvoltării copilului tău. De obicei, aceste vizite sunt programate la naștere, la 2, 4, 6, 9, 12, 15, 18 și 24 de luni, și apoi anual după vârsta de 2 ani;

Vaccinări

Pentru a respecta programul național de imunizare și a proteja copilul împotriva bolilor prevenibile prin vaccinare;

Simptome de boală

Dacă micuțul prezintă semne de boală, cum ar fi febră, vărsături, diaree, dificultăți de respirație, erupții cutanate sau orice alt simptom care te îngrijorează;

Probleme de alimentație sau de somn

Dacă întâmpini dificultăți în stabilirea unui program regulat de somn sau dacă există probleme legate de alimentația copilului;

Evaluarea dezvoltării

Dacă ai îngrijorări legate de întârzierile în dezvoltarea fizică, emoțională sau cognitivă a copilului;

Consiliere pentru părinți

Pentru a primi sfaturi legate de nutriție, siguranță, creștere și dezvoltare, comportament și alte aspecte legate de sănătatea copilului;

Urmărirea afecțiunilor cronice

Dacă copilul tău are o afecțiune cronică (de exemplu, astm, diabet, alergii), este important să vii la consultații medicale de specialitate pentru monitorizarea și ajustarea tratamentului.

Accidente și răni

Pentru evaluarea și tratamentul rănilor sau a altor probleme medicale care pot apărea în urma accidentelor.

Este important să nu aștepți până când copilul este grav bolnav pentru a căuta asistență medicală. Consulturile regulate sunt esențiale pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă și pentru a preveni posibilele probleme de sănătate. În caz de îndoială sau îngrijorare, este întotdeauna mai bine să consulți medicul pediatru.

Dr. Ioana-Isabelle Bull va începe consultațiile la Centrul Medical Medicover Pitești-Doctor Luca pe data de 15 martie.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Un comentariu

  1. Prostanol

    8-03-2024, 09:41 la 09:41

    Este lăudabil că un medic de la București începe consultațiile la Doctor Luca, extinzând astfel accesul la servicii de sănătate specializate pentru cei din regiune. Totuși, acest lucru mă duce cu gândul la problema mai largă a distribuției inegale a serviciilor medicale în România. Faptul că există astfel de inițiative subliniază nevoia urgentă de îmbunătățire a sistemului de sănătate și de asigurare a unui acces egal la servicii medicale în toată țara. Ce măsuri concrete își propune guvernul să întreprindă pentru a aborda această problemă?

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *