Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a hotărât astăzi carantinarea pe timpul nopții a altor localități din Argeș care au depășit rata de infectare de 6 sau 7,5 la mia de locuitori.

Hotărârea, care îi vizează pe nevaccinați, intră în vigoare pe 21 octombrie, ora 00:00 (la noapte), și are valabilitate 14 zile.

Potrivit hotărârii de azi a CJSU, vor intra în carantină de noapte în weekenduri (vineri, sâmbătă și duminică) comunele Căldăraru și Cotmeana.

În carantină de noapte în toate zilele săptămânii vor intra comunele Bălilești, Bughea de Sus, Micești și Teiu.

TOATE LOCALITĂȚILE DIN ARGEȘ CARANTINATE, SITUAȚIA LA ZI 

Carantină de noapte în toate zilele săptămânii, între orele 20:00-05:00

-Albeștii de Muscel, Albota, Bascov, Băbana, Bălilești, Bradu, Budeasa, Bughea de Sus, Ciofrângeni, Costești, Lerești, Merișani, Micești, Mioveni, Morărești, Moșoaia, Pitești, Poienarii de Argeș, Poienarii de Muscel, Rătești, Ștefănești, Teiu, Țițești, Topoloveni și Ungheni;

Carantină de noapte în weekend (vineri, sâmbătă și duminică), între orele 20:00-05:00

-Băiculești, Călinești, Câmpulung, Căldăraru, Cocu, Cotmeana, Curtea de Argeș, Dâmbovicioara, Drăganu, Mărăcineni, Mioarele, Rociu, Rucăr, Stolnici, Suseni și Valea Iașului.

Ca urmare a scăderii sub pragul critic a ratei de infectare, comunele Oarja, Poiana Lacului și Vulturești ies din carantină.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *