Incompetența și lenea administrației Gentea au făcut ca Piteștiul să piardă finanțări europene importante, acuză Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al Piteștiului.

„Lucrurile despre care PSD-istul Cristian Gentea nu vrea să vorbim.

Două dintre marile finanțări pierdute: 22 de milioane de lei pentru realizarea Parcului Lunca Argeșului 3 și 90 de milioane de euro destinați Piteștiului pentru canalizare și apă potabilă. Bani europeni, pierduți din cauza lenei și incompetenței.

Nu avem un nou parc, în schimb vrea să ne răpească și Pădurea Trivale. Iar la prima ploaie, orașul se inundă.

Despre asta este vorba pe 9 iunie. Despre investiții și bani europeni, despre competență, despre modernizarea Piteștiului.

Se poate să câștigăm Piteștiul! Convinge minim cinci prieteni și cunoscuți să vină la vot și voi fi primul primar de dreapta al Piteștiului”, afirmă candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Pitești, Ionuț Moșteanu.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei) și publicat de Codunas Paul-Mihail Persoană Fizică Autorizată. Cod unic de identificare mandatar financiar: 21240009.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *