Groupe Renault România, în parteneriat cu Organizația Salvați Copiii și revista Unica, a desfășurat o campanie de strângere de fonduri pentru cumpărarea de cadouri de Crăciun pentru copii care provin din familii cu dificultăți materiale.

Peste 73.000 de lei au fost strânși din donațiile angajaților și din contribuția companiei și a celor care au fost sensibili cu cauza, în urma galantom-ului creat de Organizația Salvați Copiii.

Moș Crăciun va ajunge în casele a 460 de copii din Argeș, Dâmbovița, București și Brașov și va oferi cadouri care vor consta în tablete, rechizite, îmbrăcăminte, jucării și dulciuri.

Campania, intitulată sugestiv „Zile cu Magie”, se află la a doua sa ediție și a fost lansată anul acesta în mediul online, de-a lungul unui eveniment găzduit de revista Unica. Actorii Dragoș Bucur și Olimpia Melinte au susținut inițiativa prin puterea povestirilor din copilăria lor în jurul sărbătorilor de iarnă.

Desfășurată între 7 și 15 decembrie, campania a sensibilizat angajați din București, Mioveni și Titu. Prin gestul lor, îi vor face fericiți pe copiii ale căror șanse la educație sunt reduse din cauza lipsurilor cu care se confruntă familiile din care provin.

Anul trecut, alți 330 de copii i-au scris scrisori lui Moș Crăciun, iar acestea au ajuns în cutiile poștale ale Renault Bucharest Connected și ale Centrului Tehnic Titu, prin intermediul aceleiași organizații. Portbagajele mașinilor Dacia și Renault s-au umplut și atunci cu cadourile visate de copii și au fost, ulterior, transportate către școli din București și Dâmbovița.

Amintim că 100 de elevi din județele Argeș și Dâmbovița învață de pe tablete donate în timpul crizei sanitare de Fundația Groupe Renault România. În luna iunie, Renault România a demarat o campanie dedicată accesului la educație, printr-o mobilizare a angajaților săi și a celor care sunt sensibili cu această cauză. Aceștia au ales să direcționeze cei 3,5% din impozitul pe venit și să completeze formularul 230. Contribuția lor a fost suplimentată din fondurile companiei, astfel încât elevii să poată continua studiul și de acasă, odată cu începerea școlilor, în perioada crizei sanitare.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *