City-managerul Piteștiului, Lucrețiu Tudor, are parte, an de an, de creșteri de salariu spectaculoase, nesimțite de-a dreptul. Majorările stau în pixul primarului Cristian Gentea, cel care l-a făcut administrator public al municipiului.

Salariul de bază brut lunar al city-managerului este în prezent de 28.500 de lei, echivalentul a circa 5.730 de euro.

Desigur, pe primarul Gentea nu-l doare mâna să-i crească an de an salariul protejatului său: nu dă banii din buzunarul lui, ci din bugetul local.

Salariul lui Tudor, creșteri spectaculoase

În 2022, salariul de bază brut al administratorului public Lucrețiu Tudor a fost majorat de primarul Cristian Gentea de la 18.000 la 19.700 de lei.

Ulterior, potrivit situației oficiale la data de 31 martie 2023 a salariilor și a indemnizațiilor din Primăria Pitești, salariul lui Tudor ajunsese la 24.400 de lei, iar în septembrie același an, la 26.200 de lei.

În prezent, conform situației de la sfârșitul lunii martie a anului 2024 a salariilor și a indemnizațiilor din Primăria Pitești, salariul de bază brut al administratorului public Lucrețiu Tudor este de 28.500 de lei.

Amintim că Tudor este administrator public al municipiului Pitești din decembrie 2020, funcție în care a fost numit de primarul Cristian Gentea, șeful său pe linie de partid în PSD Pitești. El își desfășoară activitatea de city-manager în baza unui contract de management încheiat cu primarul, pe durată determinată.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *