Primăria a pus în dezbatere publică proiectul bugetului municipiului Pitești pentru anul 2023. AICI PROIECTUL.

Dezbaterea va avea loc joi, 19 ianuarie, de la ora 11:00, în sala de spectacole a Filarmonicii, de pe Calea București. „Sunt invitați să participe, în limita locurilor disponibile în sală, toți cei interesați: persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, societăți comerciale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, ai presei etc. Persoanele interesate să prezinte verbal propunerea lor în cadrul dezbaterii publice vor avea la dispoziție 3 minute pentru prezentare”, informează Primăria.

Locuitorii municipiului Pitești pot depune, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul bugetului municipiului Pitești pentru anul 2023 până la data de 19 ianuarie. Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, precum și la sediul Primăriei – Compartimentul Relații Publice, intrarea D.

Totodată, Primăria a dat publicității și lista investițiilor publice pe care municipalitatea ar urma să le realizeze în Pitești pe parcursul anului 2023. AICI LISTA INVESTIȚIILOR.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *