Jandarmeria Argeș anunță că în această perioadă se organizează o nouă sesiune de admitere în cele două unități de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi:

-Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, cu un număr total de 350 de locuri (dintre care 3 locuri pentru cetățenii de etnie romă și două locuri pentru alte minorități);

-Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni, cu un număr total de 350 de locuri (dintre care 3 locuri pentru cetățenii de etnie romă și două locuri pentru alte minorități).

Persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 ani împliniți și 27 de ani împliniți în acest an care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere în perioada 7-18 martie. Cererea se depune online, la adresa de e-mail sru@jandarmeriaarges.ro.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor și, la final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se găsesc pe site-ul Ministerului de Interne, AICI, și pe site-urile celor două instituții de învățământ, AICI și AICI.

După fiecare probă de concurs, școlile vor publica pe site-urile proprii rezultatele obținute de candidați.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.