Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Pitești, deputatul Ionuț Moșteanu, își prezintă planul de mobilitate urbană pentru municipiu.

„Orașul nostru devine tot mai aglomerat. Proiectele de infrastructură de până acum au fost gândite pompieristic, fără un plan integrat. Lipsa trotuarelor, a pistelor de biciclete și a unei rețele de transport public eficient sunt probleme reale ignorate ani de zile de PSD-iștii care au condus Primăria Pitești”, afirmă Ionuț Moșteanu.

Reducem traficul

Reevaluarea sistemului de semaforizare, mărirea flotei de autobuze și microbuze, dezvoltarea de noi rute și piste de biciclete, modernizarea străzilor – toate aceste măsuri vor duce la scăderea numărului celor care folosesc mașina ca unic mijloc de transport.

Un plan integrat pentru transport public și infrastructură

Mărirea și îmbunătățirea flotei de transport public cu rute noi și orare precise;

Integrarea în sistemul de transport metropolitan pentru conectarea cu localitățile din jur;

Crearea de benzi unice pentru transportul în comun pentru o circulație mai fluentă;

Construirea de parcări supra și subterane fără a afecta spațiile verzi;

Realizarea unui Masterplan pentru circulația bicicletelor și construirea de parcări rezidențiale pentru biciclete;

Trenul metropolitan Pitești – Mioveni.

Infrastructură rutieră

Proiecte majore de infrastructură pentru decongestionarea traficului: Podul Lânăriei – Sticlelor în Prundu, pod peste Argeș la capătul drumului expres Pitești – Mioveni, revitalizarea fostei centuri a Piteștiului și realizarea străzii de legătură între Calea Bascovului – Constantin Brâncoveanu – Bascov.

Planul lui Ionuț Moșteanu pentru modernizarea Piteștiului poate fi consultat AICI.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei) și publicat de Codunas Paul-Mihail Persoană Fizică Autorizată. Cod unic de identificare mandatar financiar: 21240009.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *