Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Pitești, spune că este singurul competitor electoral care îl poate învinge pe actualul primar pesedist Cristian Gentea. Moșteanu îi îndeamnă pe piteșteni să voteze în număr mare duminică, 9 iunie, astfel încât Gentea să devină istorie.

„Suntem mulți cei care credem în schimbarea și modernizarea Piteștiului! 290 de kilometri prin toate cartierele, mii de discuții avute și încurajări primite.

Duminică, 9 iunie, e șansa generației noastre. Sunt singurul candidat care îl poate învinge pe Cristian Gentea și am nevoie de voi toți, cei care credeți în modernizarea orașului nostru. Veniți la vot! Mergem la victorie!

Orice plan ai avea duminică, nu uita să votezi pentru un Pitești Modern. Alegerea este între hoție și modernizare. Între Cristian Gentea și Ionuț Moșteanu. Aceasta este finala. Știu că vom reuși! Mai avem un pas – votul”, acesta este mesajul pe care candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al Piteștiului, Ionuț Moșteanu, îl adresează cetățenilor municipiului Pitești.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei) și publicat de Codunas Paul-Mihail Persoană Fizică Autorizată. Cod unic de identificare mandatar financiar: 21240009.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *