Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o informare valabilă inclusiv pentru județul Argeș, prin care anunță precipitații însemnate cantitativ și intensificări ale vântului.

Informarea va fi valabilă în perioada 12 februarie, ora 14:00 – 14 februarie, ora 10:00.

În intervalul menționat, temporar se vor semnala precipitații în aproape toată țara și se vor acumula cantități de apă în general de 15…25 l/mp. Vor fi ploi care vor avea și caracter de aversă, însoțite și de descărcări electrice îndeosebi în sud-estul țării.

La munte, iar în noaptea de marți spre miercuri trecător și în zonele mai joase de relief din Transilvania și Moldova se vor semnala precipitații mixte.

Marți, vântul se va intensifica în zona montană înaltă, în special în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, unde vor fi rafale de 60…80 km/h, iar temporar și în regiunile estice și local în cele vestice și sud-vestice, în general cu viteze de 45…55 km/h.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *