Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat astăzi estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (23 ianuarie-5 februarie 2023). Potrivit meteorologilor, la sfârșitul acestei săptămâni în județul Argeș probabilitatea pentru ninsori va fi ridicată.

Răcirea accentuată a vremii se va resimți încă de la începutul acestei săptămâni, cu precădere în ceea ce privește valorile diurne. Conform sursei citate, de marți, 24 ianuarie, temperaturile maxime diurne vor deveni apropiate de cele normale pentru această perioadă din an: 1…4 grade.

Minimele nocturne vor coborî până la -4…-1 grad, cu valori posibil mai scăzute în perioada 30 ianuarie-1 februarie.

După data de 2 februarie este estimată o creștere a temperaturilor diurne.

În primele zile ale acestei săptămâni regimul pluviometric va fi deficitar, doar pe spații mici și trecător urmând a se semnala precipitații slabe și mixte, care pot favoriza izolat depunerile de polei. În schimb, probabilitatea pentru precipitații pe arii extinse și moderate cantitativ (ninsori, lapoviță și ploaie) în județul Argeș va fi ridicată în perioada 27-29 ianuarie, anunță meteorologii.

De la începutul actualului sezon rece, în județul Argeș a nins doar la munte. În Pitești, de pildă, nu a fost pic de zăpadă.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *