Primarul comunei Berevoești, Florin Bogdan Proca (PSD), ar fi fost agresat astăzi în sediul Primăriei de o femeie. Va fi deschis dosar penal pentru ultraj.

„În ziua de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o femeie din localitatea Berevoești l-ar fi agresat, verbal și fizic, pe primarul localității, în timp ce se aflau într-o încăpere a instituției.

În urma verificărilor efectuate de o echipă de cercetare alcătuită din polițiști ai Secției de Poliție Rurală Schitu Golești și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung s-a stabilit că, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, o femeie de 37 de ani din Berevoești i-ar fi adresat injurii primarului localității în timp ce se aflau în biroul acestuia din sediul instituției, iar în timp ce edilul ar fi condus-o afară din încăpere, aceasta i-ar fi provocat leziuni la o mână.

În cauză au fost întocmite documente premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, conform articolului 257 din Codul Penal, fiind înștiințat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Anterior, în ziua de 9 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești s-au sesizat din oficiu în urma unei postări pe o rețea de socializare efectuată de femeia în cauză cu privire la faptul că aceasta i-ar fi adresat injurii primarului pe fondul unei probleme administrative.

În urma verificărilor efectuate la acel moment, a fost luată măsura sancționării contravenționale a persoanei în cauză, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, totodată aceasta fiind avertizată cu privire la comportament”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.