În această dimineață, în jurul orei 05:00, o femeie de 52 de ani s-a aruncat de la etajul doi al unui bloc de pe strada Exercițiu din Pitești. Femeia a scăpat cu viață, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență. Ea ar avea probleme psihice.

„Un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat în această dimineață să intervină în municipiul Pitești, pe strada Exercițiu, în cazul unei femei în vârstă de 52 de ani, căzută de la etajul doi al unui bloc.

Paramedicii ajunși la locul solicitării au preluat pacienta. Aceasta era conștientă și prezenta, potrivit primei evaluări, mai multe traumatisme. În urma monitorizării, au transportat-o la spital”, informează ISU Argeș.

Cazul a fost preluat de polițiștii de la Secția 3. Poliția Argeș: „La acest moment verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform articolului 196 din Codul Penal (n.r. – vătămare corporală din culpă)”. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *