Un individ de 39 de ani din comuna argeșeană Mușătești a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile pentru tentativă de omor. Hotărârea a fost luată de Tribunalul Argeș la propunerea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Incidentul a avut loc în fața unui magazin din Mușătești. În urma unui conflict spontan, individul și-a lovit un consătean, de 31 de ani, cu o sticlă în cap. A continuat, cu sălbăticie, să-l lovească, cu aceeași sticlă, care între timp s-a spart, și în alte zone ale corpului. Victima a suferit leziuni traumatice.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș și de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

Agresorul a fost dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ulterior, la propunerea procurorului de caz, Tribunalul Argeș a dispus arestarea lui preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru tentativă de omor. Riscă între 5 și 10 ani de închisoare.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *