Diseară, la ora 22:00, vor începe lucrările de reabilitare a bulevardului I.C. Brătianu. Primăria Pitești informează: „Primăria demarează astăzi lucrările în cadrul contractului de reabilitare a bulevardului I.C. Brătianu – strada Maior Gh. Șonțu, între strada Maternității și strada Târgul din Vale, prima acțiune în acest sens fiind cea de frezare și, implicit, de asfaltare a carosabilului, care se va face pe tronsoane.

Lucrările de frezare pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Târgul din Vale și pasajul Magnolia se vor executa începând din această seară, de la ora 22:00, în baza avizului emis de Poliția Rutieră, programul de noapte fiind determinat de traficul foarte aglomerat pe această arteră de circulație în timpul zilei.

Întreaga suprafață a părții carosabile se va freza pe o adâncime cuprinsă între 3-6 cm (grosime medie de 5 cm). Frezarea va ține cont de viitoarele cote ale străzii, astfel încât apele pluviale să fie orientate către sistemele de colectare și evacuare – guri de scurgere – racordate la canalizarea pluvială din zonă.

Principalele lucrări care se vor executa:

-lucrări pe zona părții carosabile existente (frezare și asfaltare);

-refacerea structurii rutiere degradate;

-refacere trotuare și alei pietonale;

-amenajare corespunzătoare a intersecțiilor cu alte drumuri laterale.

Operatorul economic care execută lucrările de reabilitare este SC Comesad Drumuri SRL, contractul având o valoare de 2.954.435,31 de lei inclusiv TVA, cu termen de finalizare 01.06.2021.

Ne cerem scuze pentru disconfortul produs de execuția lucrărilor anunțate și rugăm participanții la trafic să circule cu atenție în zonă pe parcursul derulării acțiunii de reabilitare a bulevardului, pentru evitarea oricărui incident”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *