Azi-noapte, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Brăduleț.

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau generalizat o locuință și bunurile din interior pe o suprafață de aproximativ 250 de mp, un magazin alimentar la mansarda căruia se aflau trei camere folosite în regim de pensiune, suprafața afectată fiind în jur de 200 de mp, și anexe gospodărești pe o suprafață de circa 80 de mp.

Într-una dintre încăperile pensiunii erau cazate două persoane, care s-au evacuat singure.

Echipajul medical sosit la fața locului a evaluat un bărbat care a suferit arsuri la mâna stângă, în urma monitorizării refuzând transportul la spital.

Pe timpul misiunii, pompierii au scos o butelie din casă și o alta din magazin.

Intervenția a fost una dificilă, iar pentru stingerea incendiului pompierii au lucrat cinci ore. Misiunea pompierilor s-a încheiat în jurul orei 04:50. „Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: jar căzut din sistemele de încălzit”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *