Update, ora 13:50

Poliția Argeș informează: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii de la Biroul Rutier Câmpulung a rezultat că un bărbat de 33 de ani din comuna Cetățeni care conducea un autoturism pe DN 72A, din direcția Târgoviște către Câmpulung, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă, din sens opus, de un bărbat de 69 de ani din Valea Mare Pravăț.

În urma accidentului, din păcate, motociclistul a decedat.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul”.

Update, ora 13:00

Vinovat pentru producerea accidentului ar fi șoferul autoturismului. Fără să se asigure, conducătorul auto s-ar fi angajat pe contrasens în depășirea unui TIR și ar fi lovit în plin motocicleta care circula, regulamentar, din sens opus.

Știrea inițială, ora 12:05

Cu puțin timp în urmă, un grav accident de circulație cu un autoturism și o motocicletă s-a produs pe raza comunei argeșene Valea Mare Pravăț, pe drumul național 72A (Câmpulung-Târgoviște).

Din păcate, în urma impactului, motociclistul a murit. Potrivit primelor informații, avea 69 de ani și era din Valea Mare Pravăț.

Accidentul a dus la blocarea traficului rutier în zonă pe ambele sensuri de mers. Vom reveni cu amănunte.

Amintim că, în urmă cu doar două săptămâni, un alt motociclist, în vârstă de 19 ani, și-a pierdut viața în Argeș, într-un accident care a avut loc pe drumul județean 731, în Corbi (aici subiectul pe larg).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.