Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au reținut un bărbat de 37 de ani din Crângurile, județul Dâmbovița, într-un dosar penal deschis pentru furt calificat și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

În noaptea de 10 spre 11 septembrie 2022, dâmbovițeanul și un argeșean de 21 de ani din comuna Rătești au furat o semiremorcă încărcată cu anvelope în valoare de 80.000 de euro, parcată pe marginea DN 65B (drumul care face legătura între DN 65 Slatina-Pitești și autostrada A1, în Pitești).

Cei doi au folosit un autocamion pentru tractarea semiremorcei, autocamion căruia i-au atașat plăcuțe cu număr de înmatriculare fals. Ulterior, autocamionul a fost identificat de polițiști pe raza județului Suceava, fără semiremorcă.

Ieri, 3 ianuarie 2023, dâmbovițeanul a fost prins în Rătești (Argeș) și dus la audieri. După administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Complicele său, individul din Rătești, este arestat în Belgia, fiind anchetat pentru fapte similare.

„Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale”, informează Poliția Argeș. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *