Liderii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) desfășoară o caravană postelectorală în țară, pentru a le mulțumi la fața locului simpatizanților săi pentru voturile care au trimis partidul în Parlament în urma alegerilor de duminica trecută.

În această dimineață a venit rândul Piteștiului. George Simion, copreședinte al formațiunii politice, s-a întâlnit cu simpatizanți ai AUR în centrul municipiului, pe platoul din fața blocului Mobilux.

„Am început ziua la Pitești, mulțumind argeșenilor pentru încredere. Nu ne lăsăm, nu abandonăm, NU TRĂDĂM!”, a scris George Simion pe pagina lui de socializare după desfășurarea evenimentului.

În Pitești, AUR s-a clasat pe locul patru la alegerile parlamentare din 6 decembrie, cu un scor confortabil peste pragul electoral de 5% necesar intrării în Parlament. La nivelul întregului județ Argeș, AUR a obținut în jur de 7% la alegerile pentru Camera Deputaților și aproape 8% la cele pentru Senat. AUR va avea în Argeș un deputat, în persoana generalului în rezervă Mircea Chelaru. Acesta are o condamnare definitivă la 3 ani de închisoare cu suspendare în dosarul „Case pentru generali”. (Sursă foto: Facebook)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.