Liderii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) desfășoară o caravană postelectorală în țară, pentru a le mulțumi la fața locului simpatizanților săi pentru voturile care au trimis partidul în Parlament în urma alegerilor de duminica trecută.

În această dimineață a venit rândul Piteștiului. George Simion, copreședinte al formațiunii politice, s-a întâlnit cu simpatizanți ai AUR în centrul municipiului, pe platoul din fața blocului Mobilux.

“Am început ziua la Pitești, mulțumind argeșenilor pentru încredere. Nu ne lăsăm, nu abandonăm, NU TRĂDĂM!”, a scris George Simion pe pagina lui de socializare după desfășurarea evenimentului.

În Pitești, AUR s-a clasat pe locul patru la alegerile parlamentare din 6 decembrie, cu un scor confortabil peste pragul electoral de 5% necesar intrării în Parlament. La nivelul întregului județ Argeș, AUR a obținut în jur de 7% la alegerile pentru Camera Deputaților și aproape 8% la cele pentru Senat. AUR va avea în Argeș un deputat, în persoana generalului în rezervă Mircea Chelaru. Acesta are o condamnare definitivă la 3 ani de închisoare cu suspendare în dosarul “Case pentru generali”. (Sursă foto: Facebook)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *