Comisia Centrală a Arbitrilor l-a reclamat pe Cristian Gentea la Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal. Dosarul a rămas în pronunțare.

Primarul Piteștiului a fost pârât la Comisie după reacția sa vehementă la adresa arbitrajului de la meciul pierdut în decembrie anul trecut, pe teren propriu, de FC Argeș în fața lui Gaz Metan Mediaș (scor 1-2). Partida a contat pentru etapa cu numărul 18 a Ligii I de fotbal.

„Din păcate, nu putem să nu vedem mizeria din fotbalul românesc! Atâta timp cât șeful acestui for este un străin, plătit cu bani mulți pentru nimic, fotbalul românesc va fi exact unde e! Administrațiile publice locale se zbat să aducă sponsori, să completeze veniturile și vin niște neica-nimeni care își bat joc de toată munca. Fără Hațegan, Istvan sau Colțescu, suntem victimele acestei conduceri incompetente! FC Argeș a fost arbitrată impecabil de cei trei doar o dată! Atât! În rest, se răspunde la comenzi!!!”, a scris, indignat, la timpul respectiv Cristian Gentea pe pagina sa de socializare.

Reamintim că la acel meci, la 1-1, FC Argeș nu a primit o lovitură de la 11 metri. Un penalty clar, limpede ca lumina zilei, văzut de toată lumea, mai puțin de centralul Florin Andrei și tușierul Vladimir Urzică.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *