Ședința operativă săptămânală de astăzi a Primăriei Pitești a avut ca puncte principale de discuție traficul rutier de coșmar din zonele Podul Viilor și Vamă Pitești – intrarea dinspre București și problema gunoaielor de lângă containerele și pubelele din oraș.

„Primarul Cristian Gentea s-a declarat total nemulțumit de modul în care polițiștii locali sunt nevoiți să funcționeze în perioada stării de alertă, la dispoziția Ministerului Afacerilor Interne, nu a cetățeanului din oraș. Nici patrulare și fluidizare a traficului, nici curățenie și supraveghere în oraș așa cum se cuvine!, a fost aprecierea primarului referitoare la această situație.

De altfel, Asociația Municipiilor din România, asociație în care Piteștiul este reprezentat chiar printr-o funcție de vicepreședinte deținută de Cristian Gentea, somează administrația centrală să dispună ca polițiștii locali să iasă de sub coordonarea Poliției Naționale la încheierea stării de urgență. Altfel, comunitatea, prin bugetul local, nu va mai plăti salariile polițiștilor locali. Ori plătește ministerul de resort, ori polițiștii se întorc la treabă în stradă, pentru cetățeni!”, comunică Primăria Pitești.

La operativa săptămânală participă primarul, viceprimarii, administratorul public al orașului și toți directorii și șefii departamentelor și societăților din subordinea Primăriei și a Consiliului Local Pitești.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *