Cristian Gentea anunță că municipalitatea Pitești are protocol cu Spitalul Județean de Urgență (SJU) pentru alocarea de locuințe de serviciu, la cerere. „8 apartamente sunt chiar acum la dispoziția Spitalului”, informează primarul Piteștiului. Gentea face precizarea în contextul scandalului declanșat în urma nemulțumirilor exprimate de medicul ORL de la SJU Pitești Andrei Găitan (aici subiectul pe larg).

„Situația neplăcută în care se află, din motive pe care nu le cunosc în amănunt, doctorul Andrei Găitan, a fost în atenția mea, imediat după ce am aflat-o. Ieri, puțin după ora 16:00, am vorbit cu medicul, o poate confirma!

Municipalitatea are protocol cu Spitalul Județean, a dat locuințe de serviciu, la solicitare! 8 apartamente sunt chiar acum la dispoziția spitalului.

Îmi pare rău că a devenit virală pe Facebook o asemenea postare, în care se induce opinia că Primăria este, în parte, vinovată în acest caz!

Să rezum: avem date locuințe de serviciu, suntem preocupați și implicați corect și permanent în nevoile Piteștiului!”, precizează primarul.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.