Cetățenii Mioveniului au participat cu entuziasm la evenimentele organizate azi de Primărie și Centrul Cultural pentru aniversarea Zilei Naționale a României.

Oficialități județene și locale, parlamentari, conducerile Consiliului Județean și Prefecturii Argeș, consilieri județeni și locali, directori și reprezentanți ai administrației publice, reprezentați ai Ministerului Afacerilor Interne și ai Penitenciarului Mioveni, precum și oaspeți din Republica Moldova au luat parte la suita de evenimente, care s-au desfășurat pe parcursul mai multor ore.

Programul zilei de 1 Decembrie a fost deschis în Mioveni de ceremoniile religioase și depunerile de coroane de flori, organizate la toate Monumentele Eroilor din oraș.

Aniversarea Zilei Naționale a continuat în Centrul Civic. În acordurile Fanfarei Argeșul, oficialitățile și invitații și-au arătat respectul față de eroii și înaintașii neamului. „La mulți ani, România! La mulți ani, Mioveni!” – este mesajul transmis astăzi de administrația locală a Mioveniului.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *