Aseară, într-o atmosferă de mare sărbătoare, pe Stadionul Orășenesc, administrația publică din oraș și comunitatea locală au sărbătorit aniversarea celor 20 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Mioveni.

Foști și actuali antrenori, foști și actuali conducători ai clubului, membrii inițiatori – cei care au pus piatra de temelie a clubului – și personalități din lumea sportului de la nivel local și național care și-au pus amprenta pe dezvoltarea CS Mioveni din 2001 și până în prezent au participat la sărbătoarea sportului de performanță din Mioveni.

În aplauzele fanilor, cei 28 de jucători și echipa tehnică și-au făcut intrarea pe stadion în noul autocar oficial al echipei, proaspăt personalizat în culorile galben-verde.

Evenimentul a fost întregit de prezentarea lotului de jucători de la CS Mioveni pentru sezonul 2021-2022 al Ligii I, sub o ploaie de artificii și efecte pirotehnice.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de DJ Silvan, Lora și Mihai Morar.

Decizia înființării primului club sportiv din Mioveni de după Revoluție a fost luată acum două decenii la inițiativa primarului Ion Georgescu, în colaborare cu Ion Țuțală (primul președinte al clubului), Constantin Ciobanu (actualul director sportiv al CS Dacia Mioveni 2012) și Petre Buzoianu.

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *