Trei indivizi au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au furat anvelope de camion și motorină. Reținerile au fost făcute într-un dosar penal la care lucrează polițiștii din Albota, sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Luna trecută, în seara zilei de 3 decembrie, doi indivizi, unul de 34 de ani din Rociu, iar celălalt de 35 de ani din Bradu, au furat din incinta unei firme din comuna Bradu șase anvelope de camion, în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

Probabil încurajați că nu au fost prinși (fapta fiind înregistrată inițial la Poliție cu autori necunoscuți), cei doi au recidivat în seara zilei de 18 ianuarie 2023. Împreună cu un al treilea individ, de 35 de ani din Suseni, au intrat în curtea unei societăți comerciale din orașul Ștefănești și au furat 140 de litri de motorină.

De această dată, însă, nu le-a mai mers. Au fost prinși în trafic în Bradu, în timp ce transportau cu un autoturism motorina furată (foto). Duși la audieri, indivizii din Rociu și Bradu și-au recunoscut și fapta comisă luna trecută.

Cei trei au fost reținuți ieri pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare împotriva lor a unei măsuri preventive.

Pentru identificarea și prinderea hoților, anchetatorii au primit suport tehnic de specialitate din partea Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *