Un bărbat de 70 de ani a murit în urma unui conflict spontan cu un nepot de-al său, în vârstă de 22 de ani. În timpul altercației, bărbatul ar fi căzut cu gâtul într-un lemn, ceea ce i-a fost fatal. Incidentul a avut loc pe 2 mai 2024 în comuna argeșeană Coșești, la locuința agresorului. 

Poliția Argeș a transmis cu puțin timp în urmă: „Polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală, pe fondul consumului de alcool, pe raza comunei Coșești între un bărbat de 70 de ani și un membru de familie al acestuia, un tânăr de 22 de ani.

Au intervenit pentru primele măsuri polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Stâlpeni, precum și un echipaj medical, care i-a acordat îngrijiri bărbatului de 70 de ani. La scurt timp a survenit, însă, decesul persoanei.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma loviturilor cauzatoare de moarte.

Procurorul de caz împreună cu polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale Argeș desfășoară activități de urmărire penală pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun”. (Foto: Arhivă – descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *