La această oră, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș sunt disponibile peste 650 de joburi.

Trei firme au cele mai generoase oferte din punct de vedere al numărului de locuri de muncă: Top Hidroizolații SRL din Pitești (lucrări speciale în construcții)., Eliton Trans SRL din Bascov (transport rutier de mărfuri) și SC Roma2S Transylvania Ingin din Pitești.

Top Hidroizolații SRL din Pitești (bulevardul Republicii) are disponibile 54 de posturi de zugrav. Conform anunțului publicat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș, angajatorul nu cere experiență în domeniu, iar ca studii cei interesați trebuie să fie absolvenți de liceu teoretic.

La Eliton Trans SRL din Bascov (strada Serelor) sunt disponibile 30 de posturi de conducător auto pentru transport rutier de mărfuri. Angajatorul nu cere experiență în domeniu și nici studii școlare.

SC Roma2S Transylvania Ingin din Pitești (strada Sfânta Vineri) angajează electricieni în construcții (25 de posturi). Firma solicită experiență medie în domeniu (3-5 ani) și studii liceale de specialitate.

Timpul de lucru la toate cele trei societăți este de 8 ore pe zi, în anunțuri nefiind precizate informații referitoare la salariu și alte beneficii salariale. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *