Deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al Piteștiului: „Zilele trecute m-am întâlnit cu o doamnă care m-a invitat în centrul Piteștiului să văd casele de pariuri una lânga alta, „la fel ca în Las Vegas”. Da, Piteștiul este sufocat de păcănele. Păcănele lângă școli, păcănele la fiecare pas. Copiii noștri sunt îndemnați să pornească în viață cu acest viciu, familiile sunt distruse.

Eu, alături de colegii mei din USR, am propus un pachet de legi care ar fi scos casele de pariuri din Pitești. Un pachet de legi care ar fi interzis reclama la acest viciu și am fi curățat orașele noastre de cei care fac bani din suferință. PSD și PNL, partidul comasat român, s-au opus.

O altă lege spunea așa: o sală de noroc nu poate funcționa fără un aviz de la Primărie, așa cum e în prezent. E una dintre luptele mele din Parlamentul României. După ce va avea majoritate în Parlament, Dreapta Unită va trece întreg pachetul de legi anti-păcănele. Eu nu voi aviza astfel de săli de noroc lângă școli, biserici, spații de joacă, în scările de bloc sau în centrul orașului.

Trebuie să ne luptăm cu cei care fură viitorul copiilor noștri”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *