Clubul FC Argeș anunță retragerea definitivă a tricoului cu numărul 10, număr purtat de inegalabilul Nicolae Dobrin, în semn de respect față de memoria marelui fotbalist.

„Astăzi, 26 octombrie 2023, ziua în care omagiem cei 16 ani de când ne-a părăsit Nicolae Dobrin, clubul FC Argeș anunță retragerea definitivă a tricoului cu numărul 10. Propunerea a fost inițiată de primarul Cristian Gentea. Împreună am luat această decizie pentru a onora cum se cuvine munca pe care a depus-o Nicolae Dobrin în slujba Argeșului, devenind astfel un simbol al excelenței, al pasiunii și al loialității față de clubul alb-violet.

(…) Prin retragerea tricoului cu numărul 10 clubul nostru dorește să asigure că amintirea și spiritul lui Nicolae Dobrin vor trăi veșnic în inimile tuturor iubitorilor de fotbal din România.

În această zi solemnă dorim să transmitem familiei lui Nicolae Dobrin, precum și tuturor suporterilor argeșeni sentimentele noastre de recunoștință și respect. Nicolae Dobrin va rămâne mereu unul dintre pilonii de bază pe care acest club își fundamentează viitorul, iar moștenirea sa cu siguranță va continua să inspire generațiile viitoare de fotbaliști români”, a anunțat clubul FC Argeș cu puțin timp în urmă. (Sursă foto: Facebook | Fotbal Club Argeș Pitești)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *