Noul centru comercial Argeș Mall, din cartierul piteștean Tudor Vladimirescu, va fi deschis în aprilie 2024. „Lucrările de construcție la noul nostru centru comercial din Pitești, România, se desfășoară conform programului, cu deschiderea planificată pentru aprilie 2024”, anunță dezvoltatorul Prime Kapital.

Amintim că lucrările au început în octombrie 2022 (aici amănunte).

Pe de altă parte, pasarela auto-pietonală care va lega cartierul Tudor Vladimirescu de restul Piteștiul și care va asigura accesul la viitorul Argeș Mall ar putea fi finalizată în luna decembrie a acestui an: „S-au înregistrat progrese și în construcția pasarelei auto și pietonale peste calea ferată, care va lega bulevardul Republicii de strada Târgul din Vale. Structura metalică ar putea să fie finalizată în decembrie”.

Pe suprafața platformei industriale din cartierul Tudor Vladimirescu, compania Prime Kapital dezvoltă un centru comercial care va genera, în mod direct, 1.400 de noi locuri de muncă, potrivit dezvoltatorului.

Valoarea investiției este de aproximativ 102 milioane de euro, din care circa 8 milioane de euro reprezintă costul investiției în pasaj.

Noul centru comercial va avea o suprafață comercială închiriabilă de peste 50.000 de metri pătrați.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *