Cu puțin timp în urmă, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești s-a încheiat FC Argeș – Dinamo București, meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal.

Dinamoviștii au câștigat cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 7 de Camara (foto), care a înscris din lovitură liberă, de la mijlocul terenului, peste portarul argeșenilor, Micle, mult ieșit dintre buturi.

În minutul 5, piteștenii au avut singura lor mare ocazie: în urma unei pase primite în careu, Malele a șutat direct, pe colțul scurt, mingea fiind deviată în bară de goalkeeperul dinamoviștilor. Același Malele a înscris în minutul 78, dar golul a fost anulat pentru off-side.

În minutele de prelungire, piteștenilor li s-a refuzat o lovitură de la 11 metri. În loc să dicteze penalty la placajul lui Ricardo Grigore asupra lui Drăghici, centralul Marian Barbu a fluierat fault în atac. Antrenorul principal al alb-violeților, Augustin Eduard, a protestat și a fost eliminat de pe bancă.

Din minutul 58, FC Argeș a avut superioritate numerică: dinamovistul Andrei Radu a primit al doilea cartonaș galben pentru un fault și a fost eliminat de pe teren. (Foto: descriptiv. Sursă telekomsport.ro)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.