FC Argeș a pierdut meciul din deplasare, din Superligă, cu FC U Craiova 1948, încheiat cu puțin timp în urmă. Oltenii au câștigat cu 2-1. Pentru gazde a marcat Chițu (în minutele 13 și 31), iar pentru piteșteni, Zebic (în minutul 59).

În minutul 77, Danny Henriques de la FC U Craiova a primit inițial cartonaș roșu pentru un fault. Cartonașul roșu a fost însă anulat în urma consultării VAR.

În ultimele secunde ale prelungirilor, Turda de la FC Argeș a primit cartonaș roșu pentru un fault în postură de ultim apărător și a fost eliminat de pe teren.

Elevii lui Bogdan Argeș Vintilă rămân pe loc direct retrogradabil, cu 21 de puncte, cu unul mai puțin decât Chindia Târgoviște.

Ultima etapă a play-out-ului se va juca vineri, 19 mai, de la ora 20:00. FC Argeș va întâlni la Pitești pe Petrolul Ploiești, iar Chindia, la Târgoviște, pe FC Voluntari. Rezultatele celor două meciuri vor decide echipa care va retrograda direct în Liga secundă și, respectiv, formația care va juca barajul pentru menținerea în Superliga de fotbal. (Sursă foto: Facebook.com/Craiova Unica 1948)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *