FC Argeș a făcut, cu puțin timp în urmă, un anunț foarte așteptat de suporterii alb-violeți. În urma tragerii la sorți pe care a organizat-o astăzi FRF, manșa tur a barajului FC Argeș-Dinamo pentru menținerea/promovarea în Superliga de fotbal se va juca luni, 29 mai, de la ora 20:00, gazde urmând să fie bucureștenii.

Data de desfășurare a returului de pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești (cel mai probabil, 3 iunie) urmează să fie stabilită ulterior.

Dinamoviștii sunt cu moralul la pământ după ce ieri, în ultima etapă a play-out-ului Ligii secunde, au ratat promovarea directă în Superligă. Conducători, antrenori, jucători și suporteri, cu toții sunt dezamăgiți, dar și îngrijorați din cauza accidentărilor înaintea dublei decisive de la baraj cu FC Argeș (aici subiectul pe larg).

Celălalt baraj (meciul tur), dintre UTA Arad și Gloria Buzău, se va disputa duminică, 28 mai, de la ora 14:00, pe terenul buzoienilor.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *