Update, 19 iunie 2024, ora 11:40

Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (C.T.A.T.U.) a municipalității piteștene a avizat PUD-ul pentru construirea unei piscine acoperite pe strada Digului, nr. 17, în vecinătatea râului Argeș.

Au fost 4 voturi favorabile și 4 abțineri. Un membru al comisiei nu a participat la vot, fiind elaborator al documentației.

Știrea inițială, 11 iunie 2024, ora 17:50

Joi, 13 iunie 2024, Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (C.T.A.T.U.) a municipalității Pitești se reunește în ședință.

Pe ordinea de zi se află și o cerere pentru avizarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru construirea unei piscine acoperite pe strada Digului, nr. 17, în apropierea râului Argeș.

Este vorba despre o investiție privată, proiectul fiind inițiat de SC Limited United SRL din Pitești.

„Terenul care face obiectul prezentei documentații are suprafața de 3.582 de mp, pentru care a fost emis certificatul de urbanism nr.1245/07.11.2022 (…), teren liber de construcții, situat în apropierea Râului Argeș, în zona de protecție Autostrada A1 și în vecinătatea Uzinei de apă.

Accesul pietonilor și autovehiculelor se poate realiza din strada Digului printr-un drum de acces.

Se propune realizarea unei piscine acoperite, cu un regim de înălțime S (parțial)+P+1E-2E (parțial), cu parcare privată pe terenul aflat în proprietate.

Se vor asigura un număr de 41 de locuri de parcare pentru autoturisme și 1 loc de parcare pentru autocare, amenajate la nivelul solului în curtea interioară.

Spații verzi: se propune amenajarea la sol a unei suprafețe de 494,34 de mp (13,80%), din care 279,81 de mp (56,60% din suprafața totală de spațiu verde) reprezintă vegetație înaltă. Se vor planta 11 arbori (1 arbore la 4 locuri de parcare)”, se arată în proiectul care va fi supus aprobării în ședința de joi a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a municipalității piteștene. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *