Update, 19 iunie 2024, ora 11:55

De această dată, proiectul a primit undă verde din partea Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (C.T.A.T.U.) a municipalității Pitești. S-au înregistrat 7 voturi favorabile, niciun vot împotrivă și doar două abțineri.

Update, 12 iunie 2024, ora 09:10 

SC Sofianto Expert Construct SRL din Pitești a revenit cu o nouă schiță a proiectului și cu o nouă cerere de avizare a acestuia. Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (C.T.A.T.U.) a municipalității piteștene se va pronunța în această săptămână, în ședința sa de joi, 13 iunie 2024.

Update, 1 aprilie 2024, ora 12:30

Proiectul a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței. Membrii C.T.A.T.U. i-au cerut inițiatorului să revină cu „un alt concept”.

Știrea inițială, 15 martie 2024, ora 13:10

SC Sofianto Expert Construct SRL din Pitești vrea să construiască o clădire de locuințe colective pe un teren de 1.600 de mp (în prezent, teren arabil) de pe strada Octavian Goga, FN, din cartierul piteștean Craiovei.

Potrivit documentației depuse la Primărie, clădirea va avea parter, un etaj și mansardă, cu un număr total de 14 apartamente. O parte din parter ar urma să fie amenajată ca spațiu comercial.

Numărul locurilor de parcare (care vor fi amenajate la nivelul solului): 23. Spații verzi: pe 380 de mp din suprafața totală a terenului (aproape 24%). De asemenea, va fi amenajat și un loc de joacă pentru copii, pe o suprafață de 25 de mp.

Cererea adresată de SC Sofianto Expert Construct SRL pentru aprobarea proiectului va fi votată, favorabil sau nu, de Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (C.T.A.T.U.) a municipalității Pitești în ședința sa din această lună, programată pe 20 martie. (Foto: descriptiv. Sursa: proiectari.md)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *