6 elevi de clasa a IX-a de la Colegiul Tehnic din Câmpulung au băut alcool în școală. Din cauza băuturii, unuia dintre elevi i s-a făcut rău. Un echipaj de ambulanță l-a transportat la spital. Pe fir a intrat și Poliția, care îi va amenda pe cei șase elevi băuți. O anchetă a fost declanșată și de Inspectoratul Școlar.

Biroul de presă al Poliției Argeș precizează: „În ziua de 12 ianuarie 2022, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că unui elev dintr-o unitate de învățământ liceal din municipiul Câmpulung i s-ar fi făcut rău ca urmare a faptului că ar fi consumat alcool, alături de alți colegi.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și un echipaj medical, care a preluat minorul și l-a transportat la spital.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că șase elevi de clasa a IX-a ar fi consumat alcool, adus de unul dintre ei, în incinta unității de învățământ.

În urma celor constatate, le vor fi aplicate sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/1991, celor șase elevi, pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice.

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară au avut în atenție unitatea de învățământ și au desfășurat activități de verificare în anul 2021. De asemenea, au fost dispuse măsuri de prevenire a unor astfel de evenimente, prin efectuarea unor activități informativ-educative cu elevii și cadrele didactice”. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *