Administrația Lasconi a depus un nou proiect pentru Câmpulung Muscel, proiect cu finanțare europeană, în valoare de aproape 22.200.000 de lei: promovarea producției de energie din surse regenerabile prin montarea de panouri fotovoltaice.

Potrivit primarului Elena Lasconi, panourile vor fi instalate în cartierele Grui și Vișoi și vor acoperi 358 de locuri de parcare. De asemenea, panouri fotovoltaice vor fi montate și pe o parte din acoperișul Primăriei.

„Dacă obținem finanțarea, le vom finaliza la sfârșitul anului 2023. Partea bună este că vom ajunge să nu mai plătim niciun leu pe energie electrică. Adică o economie de 1.500.000 de lei, pe care i-am putea folosi pentru asfalt, de exemplu.

Atât am putut depune acum ca să respectăm cerințele, însă vom depune și pe altă axă în acest an. Scopul este acela de a face aproape toate parcările din oraș acoperite cu panouri fotovoltaice.

Mulțumesc în mod special administratorului public Ioana Marcu, pentru profesionalism și dedicare!”, afirmă Elena Lasconi.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Un comentariu

  1. Dragos

    29-08-2023, 14:45 la 14:45

    Un update ceva? Ca in Campulung in Grui nu am vazut nici un panou fotovoltaic, se apropie sfarsitul anului.
    In schimb asa zisa „primarita” calca in picioare drepturile constitutionale ale cetatenilor din Campulung, desi atributia dumneaei principala ca si primar este sa asigure respectarea lor.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *