Potrivit datelor furnizate astăzi, 21 ianuarie 2021, de către Direcția de Sănătate Publică (DSP), 29 de localități (toate comune) din județul Argeș au la această oră rată ZERO de infectare cu SARS-CoV-2 (incidența cumulată a cazurilor de infectare în ultimele 14 zile): Sălătrucu, Nucșoara, Albeștii de Muscel, Berevoești, Aninoasa, Cepari, Tigveni, Mușătești, Bughea de Jos, Boteni, Poienarii de Muscel, Ciomăgești, Cotmeana, Boțești, Vulturești, Stâlpeni, Cocu, Drăganu, Budeasa, Dobrești, Beleți-Negrești, Călinești, Săpata, Rătești, Lunca Corbului, Stolnici, Izvoru, Popești și Ștefan cel Mare.

La polul opus, cu cele mai mari rate de infectare (de peste 3/1.000 de locuitori) din județul Argeș, sunt 4 comune, toate aflate în scenariul roșu: Priboieni (4), Șuici (3,52), Dârmănești (3,33) și Teiu (3,07), conform sursei citate.

La nivelul întregului județ Argeș rata de infectare a scăzut la 1,07, iar în municipiul Pitești – la 1,35, arată datele de la Direcția de Sănătate Publică.

Municipii

Pitești – 1,35

Curtea de Argeș – 1,98

Câmpulung Muscel – 1.

Orașe

Mioveni – 1,25

Ștefănești – 1,86

Topoloveni – 1,38

Costești – 1,08.

În ultimele 24 de ore, în sistemul sanitar de stat din Argeș au fost efectuate 583 de teste. Numărul noilor cazuri de infectare: 54. Numărul deceselor în rândul pacienților cu COVID: două. Numărul persoanelor vaccinate: 995.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *